Kennel Dreamskot - opdræt af Skotsk Terrier

newspapersNu er nyheder jo noget, man gerne vil have ofte. Derfor vil jeg henvise jer til min FaceBook profil: Ulla Rönnow. Her skriver jeg løbende små hyggelige anekdoter om livet med mine skotter. De anekdoter er faktisk ret populære. 
Nogle af historierne vil også finde vej her til nyhedssiden. 

dreamskot sebastian som cover

Så kom det seneste nummer af SkotteNytt. Og hvem er det nu lige, der pryder forsiden. Nej, det er ikke ham, der er årets skotte, men han kan måske med god vilje kåres sådan uofficielt til årets familiehund. Det er nemlig Soffes bror Sebastian, der bor langt oppe i Norge. Og takket være Peter Hewitts dygtige trim, ligner han den smukke skotte, han er.

12957471 962908050472779 3776539932914908289 oSå er det blevet flåtsæson. Olivia er en flåtmagnet, og hun var leveringsdygtig i to, nu hun blev trimmet. En over det ene øje, den var lillebitte. Den anden på snuden, den var ret meget større, men havde ikke længere fat. Da jeg trykkede på den, var den fyldt med blod. Typisk at de sætter sig, hvor der ikke er ret meget fedtvæv og dermed blodgennemstrøming. Alle tre skotter har fået Bravecto. Men man slipper åbenbart alligevel ikke for de sataner.

ny hjemmeside