soffe 2 ugerDreamskot Miss Sophy - eller Soffe i daglig tale - er jordens dejligste og mest charmerende skottetæve.

Hun er ud af et helt fantastisk kuld på seks - tre drenge og tre piger, der er blevet spredt for alle vinde. Én bor i Malaga i Sydspanien, én bor langt oppe i Norge, én bor her i Nordsjælland. En søster bor i Aarhus, en anden i Sverige. Jeg er hyppigt i kontakt med deres ejere både på mail og på Face Book.

Soffe var som lille højt elsket af børnene her på vores vej. Hun kan bare noget med børn og er oppe at ringe af bar lykke, når der er unger er i farvandet. Soffe er helt enestående. Hun er lydigheden selv, og kommer straks, man kalder. Hun er en meget speciel og dejlig hund.

Men, Soffe er ved at blive en ældre madamme og er kommet i fruestørrelse. Hun ”døjer” også med en lidt selektiv hørelse her på sine ældre dage. Men sådan er skotter. De bliver altid rimeligt stædige og egenrådige med alderen. Det er også en del af charmen ved racen. 

Her er hun, knap tre uger gammel og har lige fået øjne. Nuttet - ja, det er ikke ordet.

adobeSe stamtavle


Soffe er blevet testet fri for de arvelige sygdomme, som ses i racen, og som det er muligt at teste for. Hvad det er for nogle, kan du læse mere om på siden om skotter og sundhed.