Kennel Dreamskot - opdræt af Skotsk Terrier

dolly som netto hundEn dag blev jeg ringet op af et eventbureau, om jeg kunne stille med nogle skotter til et teambuildingkursus for 500 Nettomedarbejdere. Butikschefer og administrativt personale. Selvfølgelig kunne jeg da det. Mine skotter havde jo før prøvet at arbejde for Netto, nemlig som fotomodeller.

Ingen af Netto-medarbejderne vidste, hvad der var gang i, da de blev sat ud i grupper. Hver gruppe skulle lave en lille reklamefilm for Netto, fik de at vide, og så blev de præsenteret for mine skotter, som de kunne bruge i deres film. Skotterne blev introduceret i det øjeblik, medarbejderne kom ud fra konferencesalen. 500 mennesker - altså 1000 ben, skulle de fire skotter tage stilling til, mens de blev trukket rundt på en præsentationsrunde. Det klarede de fornemt. Tror dog nok, at Dolly, Soffes halvsøster, der bare var en lille hvalp, kom til at vande lidt på gulvtæppet.

Det siger noget om skottens suveræne temperament. Den er super stoisk, selvstændig og så stædig, at man som skotteejer ofte får masseret sit blodtryk godt og grundigt.