Perfect Carmen Tecono

Perfect Carmen Tecono – eller Annie, som hun hedder her i huset, kom sådan lidt sidelæns ind i vores liv. Jeg havde haft kik på en yndig lille tysk tævehvalp, men der var nogle betingelser, jeg ikke helt var med på. Jeg fik så tilbuddet om at købe Annie. Det var fra en estimeret polsk opdrætter, og billederne viste en yndig lille skotte på ni måneder, så jeg slog til.

Annie skulle ud på en Odyssé for at nå Kennel Dreamskot. Hun rundede både Wien og Sverige, inden hun landede her, rundforvirret og med en mave og en blære i total udu. Det tog da godt nok tid at få alt til at falde i hak – men nu er hun selvfølgelig en del af min lille kennel. 

Annie er meget madglad – ja, det er de to andre også, men Annie kan næsten ikke vente, til jeg får snøvlet mig sammen og serverer dagens ret. Den bliver så høvlet ned på et splitsekund. Hun har dog lært, at Wolfie og Soffes madskåle er no go – så længe de er ved at spise. Men Annie er smart. Når hun får sin dessert – en stor humpel rå gulerod – så tager hun den og fræser den hen i den nærmeste ledige madskål. Så har hun erobret både gulerod og resterne i de to andres madskåle.

Annie har et helt andet temperament, end jeg er vant til. Hun er højt gearet og har svært ved at falde ned. Hun tænder på alt, hvad der rører sig, om det så er et blad på vejen, eller andet der bevæger sig, og hun har svært ved at tænde af igen. Det er indimellem lidt stressende.

Hun er ekstremt kærlig og nyder at blive nusset. Og så snakker hun. Hun lægger sig som en pelskrave om halsen på mig og fortæller mig, at hun elsker mig overalt i verden. Hun er dygtig på et trimmebord. Og så er hun både smuk og yndig. 

Wolfie er meget forelsket i hende. Og det er der ikke noget at sige til.

Den forelskelse måtte der jo gøres noget ved. Så Annie og Wolfie blev forældre til fire helt vidunderlige hvalpe d. 9. februar 2021. 

Det er nok det nemmeste kuld, jeg nogensinde har haft. Annie var en supermor – Wolfie var en superfar, og Soffe kunne næsten ikke være i sig selv for at få lov til at tage del i festlighederne. Så hun blev en fantastisk reservebedstemor for børnene.