Kennel Dreamskot - opdræt af Skotsk Terrier

hvalpe som hobbyJeg har skrevet to bøger. Den første: Hvalpe som hobby udkom for flere år siden, og fik en meget flot omtale. Her er, hvad lektøren (den person, der rådgiver bibliotekerne) skrev om den:

"En flot og meget personlig beretning fra en erfaren hundeopdrætter, der uden omsvøb bringer sine erfaringer videre til andre opdrættere og ejere af fødedygtige familiehunde ... Bogen burde være pligtlæsning for alle hundeejere med en parringsegnet hunhund." 
(lektør: Knud Weile)

tillykke med hundeMin seneste bog, Tillykke med hunden, udkom også for nogle år siden. Den fik- ligesom den første - også en meget flot omtale både hos lektøren og i pressen. Den burde være et must for alle, der bare tænker på et anskaffe sig en hund. Men jeg tror nu også, at mange ganske almindelige hundeejere kunne have glæde af at læse dem.

Overvejer I at anskaffe jer en hund, var det måske en god idé at læse med. Mine to bøger fås undertiden på tilbud, da de er udsolgt fra forlaget, og så kan de stadig købes her. Gitte Wangberg, Agria Forsikring sælger stadig bøgerne og til en meget favorabel pris.

soffe olivia dolly
holger og uffe