The Flying Dutch Black Hollyhock

The Flying Dutch Black Hollyhock – eller Wolfie i daglig tale - hentede jeg i Sverige i april 2019. Hans far er polsk, og han har gjort sig så positivt bemærket på de bonede gulve, at han har, hvad jeg kalder væg-til-væg-titler. Wolfie ligner ham til forveksling, både med sit pragtfulde, milde og gode temperament, sit skønne udtryk med nogle øjne, der slet ikke er til at stå for, en strid og dejlig skottepels og en super kropsbygning. Ikke underligt, at jeg faldt pladask for lille Wolfie, da jeg så ham første gang.

Black Hollyhock betyder sort stokrose – pompøst navn til en lille skottedreng. Men det blev endnu mere pompøst, da vi skulle finde et kaldenavn til ham.

På vejen hjem fra Sverige, snakkede vi selvfølgelig om, hvad han skulle hedde. Jeg ved ikke, hvorfor Wolfie var det første, der faldt mig ind. Det kalder Mozarts kone Constanze sin mand i filmen Amadeus. Og faktisk er det er rigtigt godt kaldenavn, som han lærte meget hurtigt. Han er også blevet meget dygtig til at komme, når der bliver kaldt, når han altså lige føler for det. Han har nemlig ikke alene fået den for skotter så udbredte ”selektive hørelse”, han har også et udpræget jagtinstinkt. Og en skotte der har fået fært, er næsten umulig at kalde til sig.
Læs mere her: http://www.dreamskot.dk/om-skotten/skottens-historie

Wolfie er helt vild med børn, nogle gange lidt for vild – og så er han vild med alle mennesker, som han er lige ved at vælte omkuld for at få opmærksomhed fra - og klap og kæl i metermål. Han mener helt sikkert, at alle der kommer ind her i huset kun kommer, for at han kan blive klappet og beundret. Wolfie er bare sådan en glad og kærlig lille skottedreng.

adobeSe stamtavle

Ikke underligt, at jeg faldt pladask for lille Wolfie, da jeg så ham første gang.